Σχετικά με το πρόγραμμα more

Η Νέα More

Η more αλλάζει μορφή.


Τώρα χρειάζεσαι μόνο το κινητό ή / και τον δικό σου κωδικό και με αυτόν πραγματοποιείς αγορές, συγκεντρώνεις και εξαργυρώνεις πόντους και συλλέγεις δώρα (δωροεπιταγές, εκπτωτικά κουπόνια, προϊόντα κ.λπ.). Αρκεί να τον αναφέρεις στο ταμείο. Μετά την συναλλαγή σου θα παραλαμβάνεις μία εκτύπωση, η οποία θα περιλαμβάνει τις εξής πληροφορίες:


notos more receipt • ονοματεπώνυμο
• μοναδικό κωδικό πελάτη
• αριθμό πόντων που κερδίσες με αυτή την αγορά
• σύνολο πόντων που έχουν συγκεντρωθεί μαζί με την τελευταία αγορά

Έτσι, γίνονται ευκολότερα οι συναλλαγές σου στο ταμείο και γνωρίζεις τους πόντους σου σε κάθε αγορά.


Απόκτηση & Ενεργοποίηση

Η more αλλάζει και γίνεται πιο εύχρηστη.


Για να αποκτήσεις τον κωδικό αυτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις μία ηλεκτρονική αίτηση εδώ.
Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις γραπτό μήνυμα NOTOS, (ελληνικά, λατινικά, κεφαλαία ή πεζα) κενό και το ονοματεπώνυμό σου, στο 54045 (με χρέωση 0,35€ ανά sms συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Αμέσως θα λάβεις μήνυμα επιβεβαίωσης στο κινητό σου: με ένα δεκατριψήφιο κωδικό αν είσαι ήδη μέλος και ο αριθμός του κινητού σου είναι καταγεγραμμένος, με ένα εξαψήφιο κωδικό αν είσαι νέο μέλος ή υπάρχον μέλος που όμως δεν είχες στο παρελθόν δηλώσει το κινητό σου.


Και στις δύο περιπτώσεις ο κωδικός σου είναι ενεργοποιημένος. Εσύ απλά κάθε φορά που θα πραγματοποιείς αγορές στα notos τον αναφέρεις στο ταμείο και αμέσως θα υπολογίζονται οι πόντοι σου.


Σε περίπτωση που χάσεις την τελευταία εκτύπωση των πόντων σου και δε θυμάσαι τον κωδικό σου, ανέφερε απλά τον αριθμό του κινητού σου και θα εντοπίζει η ταμίας την ηλεκτρονική σου καρτέλα. Και πάλι οι πόντοι σου θα υπολογιστούν κανονικά και θα σου δοθεί νέα εκτύπωση με τα στοιχεία και το σύνολο των πόντων σου.


Τώρα με το κινητό σου όλα γίνονται πιο εύκολα και απλά!!


Σε περίπτωση που δεν έχεις κινητό τηλέφωνο, και μέχρι να το αποκτήσεις, θα χρειαστεί να συμπληρώσεις μία χειρόγραφη αίτηση στο ταμείο του καταστήματος που σε εξυπηρετεί να επισκεφτείς. Επιτόπου θα σου δοθεί ο προσωπικός σου κωδικός και θα υπολογιστούν αντίστοιχα και οι πόντοι σου.


Και πάλι, σε περίπτωση που δε θυμάσαι τον κωδικό σου, θα χρειαστεί να δώσεις κάποιο άλλο στοιχείο (π.χ. ονοματεπώνυμο) στο help desk του πολυκαταστήματος προκειμένου να εντοπιστεί η ηλεκτρονική σου καρτέλα, να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σου και να σου δοθεί και πάλι ο κωδικός σου.


Εγγραφή

Η more αλλάζει και επιβραβεύει τα μέλη της.


Είσαι ήδη μέλος?
Εδώ μπορείς να εισάγεις τον προσωπικό σου κωδικό, να συνδεθείς και να ελέγξεις τα στοιχεία στην προσωπική σου καρτέλα.
Η more σε ευχαριστεί για την προτίμησή σου και σε περίπτωση που έχεις ήδη εγγραφεί δίνοντας όλα τα στοιχεία που ζητούνται (ονοματεπώνυμο, mail, κινητό), σε επιβραβεύει με 20 πόντους οι οποίοι προστίθενται αυτόματα.
Εναλλακτικά, συμπληρώνοντας όσα στοιχεία από αυτά λείπουν κερδίζεις πάλι 20 πόντους.
Σε περίπτωση που επιθυμείς απλά να διορθώσεις κάποιο από τα προσωπικά σου στοιχεία, μπορείς ή να μπεις εδώ και να συνδεθείς, είτε να ζητήσεις μία σχετική έντυπη αίτηση από το ταμείο του πολυκαταστήματος που σε εξυπηρετεί να επισκεφθείς και να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές.


Είσαι νέο μέλος?
Με την απόκτηση του προσωπικού σου κωδικού και εφόσον έχεις πραγματοποιήσει την πρώτη αγορά σου, μπες εδώ και συμπλήρωσε και τα υπόλοιπα προσωπικά σου στοιχεία (ονοματεπώνυμο, mail, κινητό). Άμεσα θα επιβραβευθείς με 20 πόντους.


Ποντοδότηση

Η more αλλάζει και χαρίζει περισσότερους πόντους, προσφέροντας 5 πόντους για κάθε 1€ αγορών.
π.χ. με αγορές αξίας 100€ κερδίζεις 500 πόντους.


Παράλληλα, η more θα βρίσκει αφορμές όλο το χρόνο για να σου χαρίζει πόντους, π.χ. αν μας δώσεις την ημερομηνία γέννησης σου θα κερδίζεις extra πόντους κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων σου.


Οι πόντοι εμφανίζονται/ανανεώνονται την επόμενη ημέρα από την εγγραφή ή την αγορά σας


Εξαργύρωση

Η more αλλάζει και βρίσκει νέους τρόπους να βγαίνεις κερδισμένος.


Η more συνεχίζει να πραγματοποιεί τα παιχνίδια που όλοι έχουν αγαπήσει, δίνοντας σου την ευκαιρία να εξαργυρώνεις τους πόντους σου και να επωφελείσαι των extra προσφορών και εκπτώσεων.


Επιπλέον, μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου που θα βρεις εδώ, σου δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να επιλέγεις και να παραλαμβάνεις από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί να επισκεφθείς, δωροεπιταγές και αγαπημένα προϊόντα όπως ένδυση, υπόδηση: Gant, Lacoste, La Martina, Nautica, Ralph Lauren, OVS Kids κ.α., καλλυντικά: Bvlgari, Hermes, Moschino κ.α., είδη σπιτιού: όπως Nespresso, Alessi, Ralph Lauren, Coincasa κ.α. και αξεσουάρ: τσάντες Lacoste και βαλίτσες Samsonite, εξαργυρώνοντας τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει.


Προϋποθέσεις Απόκτησης Δώρων από το Microsite

• Η παραγγελία των δώρων γίνεται στο πολυκατάστημα.
• Η παραλαβή των δώρων γίνεται από το πολυκατάστημα της επιλογής σου και εφόσον η παραγγελία έχει γίνει στο ίδιο πολυκατάστημα.
• Για την παραλαβή των δώρων είναι απαραίτητη η εξαργύρωση πόντων από το πρόγραμμα More.
• Η εξαργύρωση πόντων δε λειτουργεί συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις που μπορεί να ισχύουν στα πολυκαταστήματα.


Όροι χρήσης & Πολιτική Απορρήτου